اطلاعیه مهم کمیسون موارد خاص

قابل توجه آن‌دسته از دانشجویان که سنوات تحصیل آن‌ها به پایان رسیده است:

مقطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته:
در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته تا ترم 7 پرونده دانشجو به کمیسیون موارد خاص داخلی ارجاع شده و بعد از آن به کمسیون موارد خاص استان ارسال می‌گردد.

مقطع کارشناسی پیوسته:
در مقطع کارشناسی تا ترم 12 پرونده دانشجو به کمیسیون موارد خاص داخلی ارجاع شده و بعد از آن به کمسیون موارد خاص استان ارسال می‌گردد.
لازم به ذکر است در مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در صورتی که دانشجو مشروط شود، رای کمیسیون موارد خاص بر اساس معدل کل دانشجو لحاظ خواهد شد، در صورتی که معدل کل از عدد 10 کمتر باشد، دانشجو اخراج  آموزشی می‌گردد.

مقطع کارشناسی ارشد:
در مقطع کارشناسی ارشد تا ترم 8 پرونده دانشجو به کمیسیون موارد خاص داخلی ارجاع شده و بعد از آن به کمسیون موارد خاص استان ارسال می‌گردد.

در خصوص دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد موارد زیر حائز اهمیت است:
در صورتی که دانشجو دو ترم مشروط شده باشد، مشمول کمیسیون موارد خاص استان می‌شود.
در صورتی که تا پایان ترم 6 پروپوزال دانشجو تصویب نشده باشد، در ترم 7 مشمول کمیسیون موارد خاص استان شده و اخراج می‌گردد.

مدارک مورد نیاز کمیسیون موارد خاص استان:
جهت ارسال پرونده دانشجویان در سامانه سجاد و ارسال کمیسیون موارد خاص استان مدارک زیر الزامی است:
در مقطع کاردانی و کارشناسی:
•گواهی پزشکی معتبر ( شامل بستری، آزمایش، سونوگرافی و ...) برای ترم عدم مراجعه
•گواهی زایمان
•مدارک جدایی والدین یا خود دانشجو

در مقطع کارشناسی ارشد :
•گواهی پزشکی معتبر ( شامل بستری، آزمایش، سونوگرافی و ...) برای ترم عدم مراجعه
•گواهی زایمان
•مدارک جدایی والدین یا خود دانشجو
•نامه استاد راهنما
•ثبت پروپوزال

شماره حساب مورد نیاز کمیسیون موارد خاص استان:
لازم به ذکر است، دانشجویان باید مبلغ 400هزار تومان را به شماره شبا IR660100004001073903022968  دانشگاه مازندران نزد بانک مرکزی به‌نام "تمرکز وجوه درآمد اختصاصی" با شناسه پرداخت 387073953119500001400264888204 واریز نموده و اصل فیش را با مدارک به امور دانشجویی تحویل نمایند.

توجه: مسئولیت عدم اقدام به موقع در زمینه کمیسیون موارد خاص کاملا بر عهده دانشجو می‌باشد.

دانشجویان موظف هستند بعد از جمع‌آوری مدارک آن‌ها را به خانم دکتر قاضیانی تحویل نمایند.

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۲ ساعت انتشار: ۱۳:۵۷

کلید واژه ها: کمسیون