دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات

راهنمای دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات

به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال جاری درس زبان مقدماتی  را اخذ نموده اند می رساند امتحانات پایان ترم این دروس از تاریخ  18 آذر  مطابق کارت ورود به جلسه برگزار می گردد. جهت دریافت کارت ورود به جلسه راهنمای زیر را مطالعه نمایید.

1- تسویه حساب :
پس از ورود به سامانه آموزشی در منوی امور شهریه / پرداخت الکترونیک شهریه / شهریه بانک ملی از طریق درگاه الکترونیک قابل واریز از کلیه بانک ها نسبت به تسویه حساب مالی اقدام گردد.
2- دریافت کارت ورود به جلسه:
پس از انجام مراحل تسویه حساب در منوی امورآموزشی/کارت امتحان نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
3- آن دسته از دانشجویانی که نسبت به رفع نقص پرونده خود اقدام ننموده اند به کارت ورود به جلسه دسترسی نخواهند داشت.

در صورتی که کلیه موارد ذکر شده را رعایت نموده و کارت ورود به جلسه امتحان همچنان غیرفعال می باشد به مدیر آموزش سرکار خانم دیلمی مراجعه نمایید.

آدرس سامانه: aihe.ac.ir
کد کاربری: شماره دانشجویی