افتخارات و دستاوردها

موسسه آموزش عالی آیندگان به WES متصل شد!

آیندگان اکنون می‌تواند مدارک و ریزنمرات تحصیلی دانشجویان را مستقیماً به (WES (World Education Services ارسال کند تا مورد ارزیابی و تأیید قرار گیرند.

یک سازمان غیرانتفاعی است که خدمات ارزیابی مدارک تحصیلی را در بیش از ۲۰۰ کشور و منطقه ارائه می‌دهد و ارزیابی‌های آن توسط دانشگاه‌ها، کارفرمایان و نهادهای دولتی در سراسر جهان پذیرفته شده است.

🔹این اتصال مستقیم، فرآیند ارزیابی مدارک تحصیلی را برای دانشجویان به ویژه آنهایی که قصد دارند در خارج از کشور تحصیل یا کار کنند، تسهیل می‌کند.

🔹حذف هزینه‌های زیاد ارسال مدارک به خارج از کشور و کاهش زمان فرایند بررسی توسط مقصد از ویژگی‌های ارزشمند این اتفاق ارزشمند است.

🔸این اقدام بخشی از تلاش‌های گسترده موسسه آموزش عالی آیندگان برای بین‌المللی‌سازی برنامه‌های خود و افزایش رقابت‌پذیری جهانی فارغ‌التحصیلان است.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی آیندگان