موسسه آموزش عالی آیندگان شامل کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مختلفی است  به گونه‌ای که می‌تواند اقدام به برگزاری دوره‌های فنی و حرفه‌ای در رشته‌های مختلف مانند: برق، مکانیک، صنایع، کامپیوتر، عمران و معماری، هنر و گرافیک، و دوره های فنی دیگر کند.

کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها

مجتمع کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها

آزمایشگاه خاک و بتن

آزمایشگاه شیمی فیزیک

آزمایشگاه فیزیک و شیمی دارای میزبزرگ MDF، کمدچوبی بزرگ، چراغ بن‌زن، گیره‌ی لوله آزمایش، ترازو دیجیتال، هاونگ پودر کننده موادشیمیایی، دستگاه تست کشش و بسیاری دیگر از لوازم آزمایشگاهی که مختص تمامی رشته‌های موجود در موسسه می‌باشد.

کارگاه چاپ سیلک

این کارگاه شامل یک تاریک خانه به همراه میز شابلون و روشویی، میز نور و ابراز و لوازم مخصوص رشته گرافک و چاپ می‌باشد و دانشجویان رشته گرافیک از آن بهره میبرند.

کارگاه گرافیک

هم اندیشی دانشجویان رشته گرافیک و بررسی دروس مرتبط در این کارگاه صورت میپذیرد که مجهز سیستم‌های کامپیوتری برای آشنایی با نرم افزار‌های تخصصی می‌باشد.

کارگاه عکاسی

این کارگاه مدرن و مجهز به تمامی ابزار و دوربین های پیشرفته می باشد که برای یادگیری دوره‌های تخصصی عکاسی مطلوب و مناسب می‌باشد.

کارگاه سیم پیچی

لوازم کلی این کارگاه شامل: ست آچار چکش و غیره، مولتی‌متر، دستگاه سیم پیچ دستی، گیره‌ی آهنی و لوازم دیگر از جمله وسایل موجود در این کارگاه می‌باشد.

کارگاه الکترونیک

این کارگاه دارای ست ازمایشگاه میکرو کنترل، منبع تغذیه دوبل DC، منبع تغذیه DC، اسیدسکوپ، سیگنال ژنراتور، بروگرامر و دیگر وسایل و لوازم به تعداد مورد نیاز می‌باشد که دانشجویان رشته برق می‌توانند از آن بهره بگیرند.

کارگاه مدار فرمان

تجهیزات موجود در کارگاه برق صنعتی: تابلو سیم کشی ساختمان شامل: مدار فرمان دارای قابلیت خروج اضطراری، فیوز حفاظت جان، ولت متر، آمپیرمتر دیجیتال، فیوز دوبل، 2 کلید تبدیل، زنگ اخبار، آیفون صوتی، تایمر راه پله و غیره. تابلو مدار فرمان 3 فاز که شامل: سیستم لوگو، کنترل فاز، تایمر، تیغه کنتاکتور به همراه تبغه بیمتال، ترمینال‌های صنعتی، خروجی تک فاز و سه فاز، سوئیچ قطع و وصل، فیوز حفاظت از جان، پک کنترل مدار و غیره.
تابلو برق مدار فرمان شامل: یک فیوز، آمپرمتر، ولت متر آنالوگ، پریز و غیره برای بستن مدار.

کارگاه ماشین الکتریکی

این کارگاه نیز دارای ست ترانسفور‌ماتور، مولتی‌متر، ترانسفورماتور کاهش دهنده و آمپرمتر و لولزم دیگر می‌باشد.

کارگاه مکانیک خودرو

تجهیزات موجود در کارگاه مکانیک خودرو عبارتند از: 3 عدد موتور کامل 405، 4 عدد استند موتور، 3 عدد میز‌کار بزرگ، 4 عدد میزکار طولی، 2 موتور کامل پیکان، 4 موتور کامل پراید، 1 عدد گیربکس پیکان، 3 گیربکس کامل پراید، 1 گیربکس 405، اکسل کامل عقب کامل پراید، اکسل به همراه دیفرانسیل دیرانسیل کامل پیکان، باک پراید، 2 عدد اکسل جلوی پراید،2 عدد فنر عقب پیکان، 2 عدد جعبه فرمان پراید، کاربراتور پراید به همراه استارت دلکو، موتور فن پراید، دینام پراید، دینام پیکان، گیره، گیربکس پراید همراه با پدال، سیلندر پراید، موتور درآر، رگال و چوب لباسی به تعداد دانش آموزان، کپسول هوا با مانومتر.

کارگاه طراحی دوخت

انواع چرخ خیاطی برقی و دستی به تعداد کافی، میز به همراه اتو و کلیه ابزار و لوازم مورد نیاز برای داشنجویان و هنر آموزان در این کارگاه که شامل دو کارگاه دوخت و برش می‌باشد، موجود است.

کارگاه تاسیسات

ابزارهای کارگاه

این کارگاه دارای ابزارهای کامل و مناسب به اندازه تعداد گروه‌های مختلف می‌باشد.