اخبار و اطلاعیه‌ها

ژوژمان پایان تحصیل و پایان ترم دانشجويان رشته طراحی لباس

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی آیندگان، ژوژمان دانشجويان طراحي لباس در پنج بخش مختلف در قالب پروژهاي عملي در تاریخ 14 تیرماه 1403 در طبقه همکف ساختمان شماره 2 موسسه آموزش عالی آیندگان ‏برگزار شد.

بخش‌های مختلف این رویداد شامل مواردی زیر بود:
بخش ١-طراحي اندام، جنسيت سازي لباس، مباني هنر هاي تجسمي و كاربرد ان در لباس، طراحي چهره و لباس كودك، طراحي نقوش سنتي وتاثير ان بر لباس، طراحي لباس با الهام از لباس هاي تاريخي
بخش ٢-الگو و دوخت پيشرفته، الگو و دوخت عالي ،الگو و دوخت كودك
بخش٣-نرم افزارهاي مربوط به طراحي لباس از جمله مارولوس و كلودي تري، فتو شاپ و ايلاستريتور
بخش٤-الگوهاي حجمي، كار روي مانكن، مولاژ
بخش ٥-سوزن دوزي هاي سنتي، كاربرد انها در لباس وتزيينات لباس

در این رویداد، تلاش اساتید و دانشجویان بر این بود که ضمن ارائه طرح‌های خلاقانه، در طراحی لباس‌ها تلفیق هنرهای مختلف را لحاظ کنند. با ارائه بیش از ۷۰۰ طرح مختلف، دوخت کامل ۲۶ لباس عروس و ۲۲۰ دست کت، پالتو و بارانی توسط گروه دانشجویان پایان کاردانی، گروه دانشجویان پایان کارشناسی و ژوژمان پایان ترم دانشجویان انجام شد.

🔸طرح‌های خلاقانه با الهام از المان‌های ایرانی و بروز، پتانسیل دانشجویان و نیز روند آموزشی پیشرفته این گروه را نشان ‏می‌داد که ضمن استقبال گسترده دانشجویان گروه‌های دیگر، دیگر اساتید و مسئولین دانشگاه نیز از این ‏ژوژمان بازدید داشتند.‏

ضمن تبریک به همه دانشجویان این رشته، برای آن‌ها در تمام مراحل حرفه‌ای پیش رو آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.