دومین جشنواره آشپزی برگزار شد
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت انتشار: ۱۳:۱۲

دومین جشنواره آشپزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه

 

دومین جشنواره آشپزی با هدف ایجاد روحیه رقابت سالم، همکاری، کارگروهی و آشنایی با غذاهای سالم و سنتی در روز چهارشنبه مورخ 25/ 02/ 97 در محوطه دانشگاه با حضور پرشور دانشجویان و اساتید و مهمانان برگزار شد. در این جشنواره تعداد 14 تیم با انواع غذاهاهای سنتی و فرنگی با هم رقابت کردند. برندگان بعد از داوری اعلام و جوایز نفیسی به آنها اهدا شد.

لازم به ذکر است که این جشنواره با همکاری مجتمع تجاری پانوراما برگزار گردید.

 

کلید واژه ها: داورانجشنوارهآشپزیغذا


۳ رای

نظر شما :