کارگاه آموزشی " اثر استرس بر سلامتی" برگزار شد.

کارگاه آموزشی " اثر استرس بر سلامتی" برگزار شد. گالری

اولین کارگاه آموزشی منطقه‌ای " اثر استرس بر سلامت و روش‌های پیشگیری و مدیریت استرس" با حضور ارگان‌های مختلف، اساتید و دانشجویان توسط گروه روانشناسی و مرکز آموزش‌های آزاد در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

ادامه مطلب
طی مراسمی از برگزیدگان مسابقه نما تجلیل شد.

طی مراسمی از برگزیدگان مسابقه نما تجلیل شد. گالری

مسابقه طراحی نمای ساختمان شماره دو دانشگاه آیندگان در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۹۸ در محل دانشگاه برگزار شد. جلسه نقد و بررسی آثار روز چهارشنبه مورخ ۲۵ اردیبهشت ۹۸ در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار و طی آن به آثار برگزیده جایزه نفیسی اعطا شد.

دومین دوره مسابقه ملی سازه‌های ماکارونی برگزار شد

دومین دوره مسابقه ملی سازه‌های ماکارونی برگزار شد گالری

برای دومین بار، مسابقه ملی سازه‌های ماکارونی توسط گروه عمران دانشگاه آیندگان و همکاری گروه ایران خرپا، با حضور علاقمندان به این مسابقه علمی و مهیج در سالن اجتماعات دانشگاه آیندگان برگزار شد

ادامه مطلب
جشن روز روانشناس برگزار شد.

جشن روز روانشناس برگزار شد. گالری

به مناسبت فرارسیدن نهم اردیبهشت مصادف با روز روانشناس جشن باشکوهی توسط مدیر گروه روانشناسی و انجمن علمی روانشناسی در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

ادامه مطلب

نخستین کنفرانس منطقه ای "معماری و شهرسازی با رویکرد تکنولوژی‌های نوین و انرژی‌های پاک" برگزار شد گالری

برای نخستین بار کنفرانس منطقه‌ای "معماری و شهرسازی با رویکرد تکنولوژ‌های نوین و انرژی‌های پاک" توسط گروه معماری دانشگاه آیندگان و با حضور صاحبنظران این رشته در دانشگاه آیندگان برگزار شد.

جشنواره "رویش بیان" برگزار شد

جشنواره "رویش بیان" برگزار شد گالری

نخستین جشنواره دانش‌آموزی مجری‌گری و گویندگی "رویش بیان" به همت دانشگاه آیندگان، موسسه رسانه‌ای دیپلماسی و آموزش و پرورش شهرستان تنکابن برگزار شد.

پیام تبریک ریاست دانشگاه آیندگان به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان

ریاست دانشگاه آیندگان، دکتر سید اسماعیل نجفی، طی پیامی فرارسیدن نیمه شعبان و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت مهدی موعود (عج) را به جامعه دانشگاهی و به‌خصوص دانشگاه آیندگان و همه منتظرانش تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سال نو

رئیس دانشگاه آیندگان، دکتر سید اسماعیل نجفی، طی پیامی فرا رسیدن سال نو را به ملت ایران علی الخصوص مردم شریف تنکابن، جامعه دانشگاهی به خصوص اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آیندگان تبریک و تهنیت گفت.

ادامه مطلب
جلسه هم‌اندیشی <فنی و حرفه‌ای و مرکز رشد دانشگاه> برگزار شد.

جلسه هم‌اندیشی <فنی و حرفه‌ای و مرکز رشد دانشگاه> برگزار شد. گالری

با حضور رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان تنکابن، مهندس حاتمی، و مدیران و مربیان آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و مدیر مرکز رشد دانشگاه آیندگان جلسه هم‌اندیشی در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

ادامه مطلب
آیین رو نمایی از پوستر جشنواره &quot;رویش بیان&quot; برگزار شد.

آیین رو نمایی از پوستر جشنواره "رویش بیان" برگزار شد. گالری

طی مراسمی با حضور معاون مدیر کل و رئیس آموزش و پرورش، دکتر سعدی پور، و مسئولین دانشگاه از پوستر جشنواره " رویش بیان" که با همکاری دانشگاه آیندگان و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان تنکابن برگزار خواهد شد رونمایی شد.