افتتاحیه  مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی

افتتاحیه مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی گالری

روز سه شنبه مورخ ۸ مرداد ۱۳۹۸ با حضور مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان مازندران، معاونت آموزش اداره کل، مدیریت حراست اداره کل، مسئول آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه‌ای، مدیر فنی و حرفه‌ای شهرستان تنکابن و مسئولین موسسه آموزش عالی آیندگان " مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی" در موسسه افتتاح شد.

ادامه مطلب
کارگاه آموزشی "ازدواج موفق" برگزار شد.

کارگاه آموزشی "ازدواج موفق" برگزار شد. گالری

کارگاه آموزشی "ازدواج موفق" توسط گروه روانشناسی موسسه روز سه‌شنبه ۲۵ تیر ۹۸ در سالن اجتماعات با حضور اعضا هلال احمر، بهزیستی، کمیته امداد، آموزش و پرورش و سایر ارگان‌ها برگزار شد.

افتتاحیه اردوهای جهادی بسیج دانشجویی شهرستان تنکابن

افتتاحیه اردوهای جهادی بسیج دانشجویی شهرستان تنکابن گالری

باحضور امام جمعه محترم شهرستان تنکابن، حجت الاسلام پوراکبر، مسئـول بسیج دانشجویی آقای فهیم وردی، مسئـولین دانشگاه و جهادگران بسیجی افتتاحیه اردوهای جهادی تابستان ۹۸ در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی آیندگان برگزار شد.

ادامه مطلب
کارگاه آموزشی " اثر استرس بر سلامتی" برگزار شد.

کارگاه آموزشی " اثر استرس بر سلامتی" برگزار شد. گالری

اولین کارگاه آموزشی منطقه‌ای " اثر استرس بر سلامت و روش‌های پیشگیری و مدیریت استرس" با حضور ارگان‌های مختلف، اساتید و دانشجویان توسط گروه روانشناسی و مرکز آموزش‌های آزاد در سالن اجتماعات موسسه برگزار شد.

ادامه مطلب
طی مراسمی از برگزیدگان مسابقه نما تجلیل شد.

طی مراسمی از برگزیدگان مسابقه نما تجلیل شد. گالری

مسابقه طراحی نمای ساختمان شماره دو دانشگاه آیندگان در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۹۸ در محل دانشگاه برگزار شد. جلسه نقد و بررسی آثار روز چهارشنبه مورخ ۲۵ اردیبهشت ۹۸ در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار و طی آن به آثار برگزیده جایزه نفیسی اعطا شد.

دومین دوره مسابقه ملی سازه‌های ماکارونی برگزار شد

دومین دوره مسابقه ملی سازه‌های ماکارونی برگزار شد گالری

برای دومین بار، مسابقه ملی سازه‌های ماکارونی توسط گروه عمران دانشگاه آیندگان و همکاری گروه ایران خرپا، با حضور علاقمندان به این مسابقه علمی و مهیج در سالن اجتماعات دانشگاه آیندگان برگزار شد

ادامه مطلب
جشن روز روانشناس برگزار شد.

جشن روز روانشناس برگزار شد. گالری

به مناسبت فرارسیدن نهم اردیبهشت مصادف با روز روانشناس جشن باشکوهی توسط مدیر گروه روانشناسی و انجمن علمی روانشناسی در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.