برگزاری اولین جشنواره عکاسی تصویر یک شهر در دانشگاه

دســتاورد هـای پـژوهـشی
مراسم افتتاحیه اولین جشنواره عکاسی تصویر یک شهر روز پنجشنبه مورخ ۱۰/ ۱۲/ ۹۶ در سالن اجتماعات دانشگاه با حضور آقای پزشکی، ریاست شورای
برگزاری اولین جشنواره عکاسی تصویر یک شهر در دانشگاه

مراسم افتتاحیه اولین جشنواره عکاسی تصویر یک شهر روز پنجشنبه مورخ 10/ 12/ 96 در سالن اجتماعات دانشگاه با حضور آقای پزشکی، ریاست شورای اسلامی شهرستان تنکابن و آقای شمس ریاست اداره ارشاد اسلامی شهرستان تنکابن، اساتید، دانشجویان و علاقمندان به هنر برگزار شد.

در این جشنواره بیش از 834 اثر در دو بخش اصلی آداب و رسوم، مناظر، معماری و نمادها و سمبل ها در دو قسمت دوربین و موبایل دریافت و پس از داوری توسط هیات داوران 121 اثر پذیرفته شد. از بین آثار پذیرفته شده بعد از داوری نهایی 10 اثر به عنوان برنده اعلام گردید که  به برندگان جوایز نفیسی اهدا شد.

نمایشگاه آثار برگزیده تا پایان هفته جاری از ساعت 10 صبح الی 17 در دانشگاه برای بازدید عموم دایر می باشد.