برگزاری اولین کارگاه اشتغال و کارآفرینی در ورزش

دسـتاورد هـای آمـوزشـی
برگزاری اولین کارگاه اشتغال و کارآفرینی در ورزش

با توجه به اینکه ورزش کردن برای سلامتی بدن لازم و مفید بوده و جز نیازهای اولیه انسان در زندگی است، می توان با تامین زیرساخت ها در این حوزه، جدای از تامین سلامت شهروندان اقدام به اشتغال زایی کرد. یکی از راههای آشنایی با نحوه اشتغال زایی برگزاری کارگاهها و کلاس های آموزشی است. در این راستا دانشگاه آیندگان اقدام به برگزاری کارگاه نموده است.

این کارگاه تحت عنوان اولین کارگاه اشتغال و کارآفرینی در ورزش در دانشگاه آیندگان، روز چهارشنبه مورخ 9/ 12/ 96 در سالن اجتماعات دانشگاه با حضور آقای دکتر برومند، رئیس اداره اشتغال و کار آفرینی ورزش کشور، آقای دکتر محمدی، معاون مدیر کل اشتغال و کارآفرینی ورزش و جوانان استان مازندران، خانم دکتر فضلی، عضو انجمن اشتغال و کار آفرینی و مدیر گروه تربیت بدنی دانشگاه شهید بهشتی و جمع زیادی از بزرگان شهری و ورزشکاران برگزار شد.

در ابتدای کارگاه آقای دکتر نجفی، ریاست دانشگاه آیندگان، ضمن خوش آمد گویی به مهمانان حاضر در جلسه به بیان اهمیت کار و کار آفرینی مخصوصا در قشر جوان و تحصیل کرده و لزوم برگزاری کارگاههای مشابه پرداختند.

در بخش اول این کارگاه دکتر برومند به بحث تخصصی در مورد کار آفرینی و اشتغال در ورزش پرداخته سپس شغل های روز دنیا در ارتباط با کارشناسان تربیت بدنی مانند ارتباط دیابت و تربیت بدنی را معرفی نمودند.

در بخش بعدی  این کارگاه ابتدا خانم دکتر هدی نجاتی بحث های مهمی در خصوص معرفی کار آفرین، کارآفرینی و خلاقیت، صحبت های کارآفرینان بزرگ دنیا، مبانی کارآفرینی و انواع آن و اشتغال ارائه نمودند.

در ادامه آقای دکتر خلخالی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، در خصوص چگونگی تربیت افراد خلاق و کارآفرین و آشنایی دانش آموزان و دانشجویان با مبحث کار آفرینی و ایجاد اشتغال صحبت کردند.

در پایان دکتر برومند ادامه مباحث خود در خصوص کارآفرینی را ارائه و نوید رو نمایی از اپلیکیشن ورزشی که بروزترین و کارا ترین اپلیکیشن موجود در رابطه با ورزش است را برای بعد از تعطیلات نوروز دادند.

در پایان کارگاه به افراد شرکت کننده گواهی پایان دوره اهدا شد.

لازم به ذکر است این کارگاه با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی، آقای دکتر بهشتی، دانشکده علوم انسانی، آقای دکتر تقی پور، مدیریت محترم اداره تربیت بدنی دانشگاه، آقای فرهنگی و عضو انجمن اشتغال و کارآفرینی و مدرس دانشگاه خانم دکتر نجاتی برگزار گردید.