دومین جشنواره آشپزی برگزار شد

تعداد بازدید:۳۷۰
دسـتاورد هـای فـرهـنگـی
دومین جشنواره آشپزی دانشگاه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر همایون بهشتی، مدیریت فرهنگی و دانشجویی، دکتر محمد صابری، در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه برگزار شد.
دومین جشنواره آشپزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه

 

 

دومین جشنواره آشپزی با هدف ایجاد روحیه رقابت سالم، همکاری، کارگروهی و آشنایی با غذاهای سالم و سنتی در روز چهارشنبه مورخ 25/ 02/ 97 در محوطه دانشگاه با حضور پرشور دانشجویان و اساتید و مهمانان برگزار شد. در این جشنواره تعداد 14 تیم با انواع غذاهاهای سنتی و فرنگی با هم رقابت کردند. برندگان بعد از داوری اعلام و جوایز نفیسی به آنها اهدا شد.

 

لازم به ذکر است که این جشنواره با همکاری مجتمع تجاری پانوراما برگزار گردید.