امروز : چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۶

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد آماده دفاع

دانشجویان محترم سه هفته قبل از دفاع فرم اعلام آمادگی دفاع را به رویت استاد راهنمای محترم برسانند و پس از تایید فرم توسط استاد مربوطه و گرفتن استعلام آموزشی از معاونت آموزش، فرم های مربوطه را به معاونت پژوهش و فناوری تحویل دهند. سپس فرم مربوط به انتخاب داور را به مدیر گروه مربوطه تحویل داده و پس از انتخاب داوران یک نسخه از پایان نامه خود را به داوران تحویل داده و زمان دفاع را با داوران محترم و استاد راهنما هماهنگ نمایند همچنین درج امضا توسط داوران در فرم مربوطه الزامی می باشد. سپس فرم مربوط به اعلام زمان دفاع را به تایید استاد راهنما رسانده و به معاونت پژوهش و فناوری فرم های مربوطه را تحویل دهند تا روند اجرایی مراحل دفاع صورت پذیرد.

قابل ذکر است که دانشجویان نسبت به ارسال مقاله از پایان نامه خود، طبق قوانین موجود در سایت دقت لازم را داشته باشند. در غیر اینصورت نمره نهایی از ۱۸ نمره محاسبه می گردد.

معاونت پژوهش و فناوری

تاریخ انتشار خبر : سه شنبه ,۱۷ شهریور , ۱۳۹۴

کليه حقوق متعلق به موسسه آموزش عالي آيندگان مي باشد.
طراحـي و اجرا :موسسه آموزش عالی آیندگان