امروز : پنج شنبه ۸ تیر ۱۳۹۶

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان گروه معماری و شهرسازی

جلسه پرسش و پاسخ گروه معماری و شهرسازی در روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۲/۲۷ ساعت ۱۳ الی ۱۵ با ذکر صلوات و با حضور اساتید آقایان مهندس

محمدی٬ مهندس چنگیزی و خانم ها مهندس حسین پوریان٬ معافی مدنی٬ شمسیان و کارشناس آموزش خانم پورنصیر و جمع حدود ۱۰۰ نفر از دانشجویان

رشته معماری و شهرسازی در محل سایت دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا در خصوص رشته معماری و شهرسازی٬ وظایف٬ توانایی ها٬ بایدها ٬ نباید ها٬ فرصت ها و تهدید ها مطالبی توسط مهندس چنگیزی (مدیرگروه) ایراد

گردید. سپس گزارشی مدون از اجرای پروژه های عمرانی دانشگاه٬ رشته های جدید٬ دانشکده های مختلف و … توسط ایشان ارایه شد.

در ادامه به تشویق دانشجویان جهت ادامه تحصیل (با شرایط ویژه مشخص شده …) در همین دانشگاه پرداخته شد.

در قسمت دوم با پذیرایی و تقدیم بروشورهای معرفی دانشگاه به دانشجویان شروع و با پرسش و پاسخ به اتمام رسید.

در قسمت نهایی با تقدیم جوایز به نفر اول و دوم مسابقه عکاسی که نمایشگاه آن هم اکنون در محل دانشگاه دایر می باشد به پایان رسید.

امید است جلسه فوق برای دانشجویان و رسیدن به اهداف متعالی مفید بوده است.

تاریخ انتشار خبر : یکشنبه ,۳۱ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کليه حقوق متعلق به موسسه آموزش عالي آيندگان مي باشد.
طراحـي و اجرا :موسسه آموزش عالی آیندگان